HÅNDTRYK


Pressemeddelelse / Oktober 2013

Efter fire års virke stopper Mathias Kokholm som redaktør hos Edition After Hand. Det omvendte forlag fortsætter som altid med Henrik Have bag det forlag han konsekvent omtaler som en situation og som han stiftede for 40 år siden. 

Mathias Kokholm starter eget forlag med navnet Antipyrine, som allerede i oktober udgiver de første bøger og senere på året tidsskriftet Monsieur Antipyrine.

"After Hand har altid været 1:1 forbundet med Henrik Haves praksis og holdning til kunst. Det er en konsekvent, stædig og idiosynkratisk måde at drive forlag på. En tydelig og kompromisløs holdning til det at udgive bøger, som jeg håber at kunne fastholde og forlænge i eget forlag. Det er helt naturligt, efter fire år med vide og generøse rammer i situationen After Hand, at rykke videre med de erfaringer i eget regi og med en måske omvendt logik en styrke for både After Hand og Antipyrine at være to."
 – udtaler Mathias Kokholm

Hermed har den danske bogbranche ikke bare ét, men to udisciplinerede møgforlag, der har som dedikeret mål at holde et åndehul for eksperimenter med tekst, billede og objekt åbent.


Med venlig hilsen

Henrik Have og Mathias Kokholm

Edition After Hand