Den usynlige komité : Den kommende opstand


Der er ikke længere nogen grund til at vente – på et gennembrud, på revolutionen, atomkatastrofen eller en social bevægelse. At fortsætte med at vente er vanvid. Katastrofen er ikke på vej, den er her allerede. Vi befinder os allerede i civilisationens sammenbrud. Det er inden for denne bevægelse vi må vælge side.

Den kommende opstand udkommer d. 2. december.

Den 3. december diskuterer kritiker Susanne Christensen og kunsthistoriker Mikkel Bolt bogen under et seminar på festivalen Verbale Pupiller som afholdes i Århus Kunstbygning.

Samtidig udgives en pamflet med følge-essays til videre diskussion af skriftet. Pamfletten indeholder to essays; "Alt har slået fejl og vi har vundet" af Mikkel Bolt og "Mens vi venter på det kommende oprør" af den norske skribent og ombudsmand for baltiske arbejdere i Oslo Bygningsarbejderforening Jonas Bals.
After Hand indfører ved denne udgivelse en pristrappe med rabat for enkelt-personer.

1.     –   60,-
3.     – 120,-
5.     – 180,-
10.   – 300,-

* bogen kan forudbestilles her fra siden frem til d. 3. december for 60 kr. [inkl. porto og pamflet (40,-)]

Den kommende opstand
Den usynlige komité
After Hand
November 2011

Oversat af Toni Bashy
Grafisk formgivning ved Roedtator
Sat med Arno og trykt hos Specialtrykkeriet Viborg
1. udgave 1. oplag
ISBN 978-87-87489-23-2
 
Oversat fra L’insurrection qui vient (Comité Invisible, La fabrique éditions 2007) og Mise au point (2009), samt The Coming Insurrection (Semiotext[e] 2009) og Det stundande upproret (Pluribus 2010).
 
Den usynlige komité har gjort sine tekster tilgængelige på bloom0101.org