Nikolaj Zeuthen : VOKSENFEST [drama]


Alle kulturer har en. Og har haft det til alle tider. En fest der markerer overgangen fra barn til voksen. Altid er en sådan festdag spændende. For alle parter. Dagen skulle gerne være god og meningsfuld. En dag man husker.   

Nikolaj Zeuthens Voksenfest handler om familien Bak Dalgaard og deres fejring af datteren Marie. Især faren Erik er meget opsat på at alt skal være helt rigtigt og rådfører sig med Dr. Anders, en person Erik “går hos”. Dr. Anders er også med til festen der byder på udklædninger, overraskelser og et helt lille eventyrspil arrangeret for Marie.   

Var din egen konfirmation kokset og uforløst? Så er der trøst at hente i Voksenfest. En tilbageholdt grotesk om hvordan vi bedst kommer ind på livet af hinanden og om hvad der kan ske når psykologiens sprog bevæger sig fra terapilokalet og ind i dagligstuen.   

Nikolaj Zeuthens sidste udgivelse på forlaget var på After Hand Comics: Tegneserien Hvad synes du om dansk litteratur? Bogen blev præmieret af Statens Kunstfond og blev sin egen lille skandale i danske comix-kredse. Allerede før sin udgivelse har også Voksenfest, på opfordring, deltaget i en konkurrence, hvor manuskriptet dog endte på en delt sidsteplads. After Hand er glade for at præsentere Nikolaj Zeuthens tre-akter som første udgivelse i serien After Hand Drama.   

VOKSENFEST [EAH#39] 
Nikolaj Zeuthen 
After Hand Drama 2012  
form: Mathias Kokholm  
tryk: Huset Grafisk, Århus 
isbn: 978-87-90826-18-5 
1. udgave  1. oplag  

redaktion: Henrik Have  & Mathias Kokholm   

Edition After Hand serien er et periodika og udkommer ca. 6 gange om året. Årsabonnement: 250 kr. [inkl. forsendelse] Løssalg: 60 kr. [mapper: 120 kr.] 

Voksenfest udgives d. 9. marts 2012   

*

bogreception Søndag d. 11. marts afholdes der bogreception for Voksenfest og for digtsamlingen Frivers fra Hovwitzvej (Samleren) der også udkommer 9. marts.   

11. marts, kl. 13-16 [oplæsning kl. 14:00]
Møstings-hus [Frederiksberg].